Το εσωτερικό της νέας Mercedes GLE

Σχετικά άρθρα

Έχοντας δει το εξωτερικό της νέας Mercedes GLE, ήρθε η ώρα να δούμε και το εσωτερικό της, μερικές ημέρες προτού το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα. Σε αυτό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, κρυφό LED φωτισμό, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, επαγωγικό ασύρματο φορτιστή smartphones, δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, όπως και μεταλλικά/αλουμινένια μέρη. Επίσης αποκαλύπτεται πως το μοντέλο θα προσφέρεται και σε επταθέσια έκδοση.

Η νέα GLE θα τοποθετηθεί απέναντι από την BMW X5, το Audi Q7, το Volvo XC90 κτλ και βασίζεται στην MRA πλατφόρμα. Αναμένεται να χάσει αρκετά κιλά, με το βάρος της να κατεβαίνει κοντά στους 2 τόνους. Το νέο μοντέλο θα έχει καλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες, κάτι που θα οφείλεται και στην μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Υπάρχει ειδική προστασία του πατώματος, τόσο του εμπρός όσο και του πίσω άξονα, αερανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, και κιβώτιο με κοντές σχέσεις.

Για τη νέα Mercedes GLE θα υπάρχουν δύο AMG εκδόσεις, η GLE 63 και η GLE 63 S που θα φορούν 4-λιτρο biturbo V8, ενώ πιο κάτω θα υπάρχουν και απλές εκδόσεις και μεταξύ των προσφερόμενων κινητήρων θα συναντάμε τον 3-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...