Έχοντας δει το εξωτερικό της νέας Mercedes GLE, ήρθε η ώρα να δούμε και το εσωτερικό της, μερικές ημέρες προτού το μοντέλο παρουσιαστεί επίσημα. Σε αυτό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, κρυφό LED φωτισμό, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, επαγωγικό ασύρματο φορτιστή smartphones, δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, όπως και μεταλλικά/αλουμινένια μέρη. Επίσης αποκαλύπτεται πως το μοντέλο θα προσφέρεται και σε επταθέσια έκδοση.

Η νέα GLE θα τοποθετηθεί απέναντι από την BMW X5, το Audi Q7, το Volvo XC90 κτλ και βασίζεται στην MRA πλατφόρμα. Αναμένεται να χάσει αρκετά κιλά, με το βάρος της να κατεβαίνει κοντά στους 2 τόνους. Το νέο μοντέλο θα έχει καλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες, κάτι που θα οφείλεται και στην μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Υπάρχει ειδική προστασία του πατώματος, τόσο του εμπρός όσο και του πίσω άξονα, αερανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, και κιβώτιο με κοντές σχέσεις.

Για τη νέα Mercedes GLE θα υπάρχουν δύο AMG εκδόσεις, η GLE 63 και η GLE 63 S που θα φορούν 4-λιτρο biturbo V8, ενώ πιο κάτω θα υπάρχουν και απλές εκδόσεις και μεταξύ των προσφερόμενων κινητήρων θα συναντάμε τον 3-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

 • bulgary

  Πιο συντηρητική σχεδίαση εμπρός από την απερχόμενη!Περίμενα να την κάνουν πιο επιθετική αλλά φαίνεται το αντίθετο(όσο μπορεί να φανεί με το καμουφλαζ).Από πίσω αν ακολουθεί τις γραμμές που φαίνονται,ας είναι καλά η Alfa Romeo με την Stelvio,είχαν να πάρουν ιδέες και να ψιλοαντιγράψουν!

  • rous

   Ουδεμια ομοιοτητα πισω με Stelvio.

  • bulgary

   Οι γραμμή των φωτιστικών σωμάτων την ίδια κλίση δεν έχει με αυτά της Stelvio;Απλά μετά είναι ευθεία και δεν αλλάζει προς την ίδια κατεύθυνση με αυτά της Stevio γιατί τότε θα ήταν ακριβώς τα ίδια!