To Mercedes-AMG Project One δεν θα κάνει ρεκόρ στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, αν θέλουν μπορούν να σπάσουν τον απόλυτο χρόνο της Porsche, όχι της 911 GT2 RS, αλλά αυτόν της αγωνιστικής Porsche 919 Evo, που τον περασμένο Ιούνιο έγραψε 5:19.546. Μιλώντας σε Αυστραλιανό μέσο, ο Moers τόνισε:

Είδα φυσικά το video του χρόνο-ρεκόρ και ήταν εντυπωσιακό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο χρόνο από την Porsche στο ‘Ring; Θα μπορούσαμε, πιθανώς. Θα ήταν κοντά, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε. Απλά δεν ξέρω τι θα το κάναμε μετά.

Συνεχίζοντας, ο Moers επεσήμανε τις μεγάλες διαφορές μεταξύ του Project One και της 919 Hybrid Evo, αναφέροντας ότι το θηρίο της Porsche δεν τρέχει οπουδήποτε και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται με κανέναν κανονισμό. Από την άλλη πλευρά, το νέο αυτοκίνητο της AMG πρέπει να είναι νόμιμο για τον δρόμο και αυτό έχει προφανώς αντίκτυπο στις τεχνικές του προδιαγραφές.

Τέλος, ο Moers είπε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν ελάχιστα την αεροδυναμική του και να αφαιρέσουν λίγο βάρος για να κάνουν το Project One το ταχύτερο στο Nurburgring, αλλά έχουν επιλέξει ότι δεν θα ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.

Σε σχετικές ειδήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο που έχει παραγγείλει το αυτοκίνητο, το Project One δεν είναι το επίσημο όνομα του αυτοκινήτου, όταν αυτό κυκλοφορήσει, μιας και το αυτοκίνητο θα ονομαστεί Mercedes-AMG One.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...