Η γερμανική DP Motorsport πήρε μια Porsche 911 Carrera 2 (964) του 1984, και αφού έκανε εκτεταμένες αλλαγές πάνω της, μας την παρουσιάζει. Το αυτοκίνητο έχει βαφτεί σκούρο πράσινο “Irish Green” χρώμα και πωλείται έναντι του ποσού των 198.000 ευρώ.

Ονομάζεται Speedy Irishman, μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους, με το συνολικό βάρος να είναι μειωμένο κατά 25%, καθώς πλέον ζυγίζει 1.035 κιλά.

Για να επιτευχθεί αυτό, φορά νέο bodykit από ανθρακόνημα, GFRP (glass fiber reinforced plastic) και αλουμίνιο, ενώ για να διατηρηθεί το βάρος όσο γίνεται πιο χαμηλά, τα παράθυρα των θυρών είναι κατασκευασμένα από πλεξιγκλάς.

Κίνηση παίρνει από έναν 3,8-λίτρων επίπεδο εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με διπλό σύστημα ανάφλεξης, μηχανική έγχυση καυσίμου με ξεχωριστές πεταλούδες γκαζιού και νέους εκκεντροφόρους. Η απόδοση του ανέρχεται στα 325 άλογα, με το 5-τάχυτο κιβώτιο να προέρχεται από την 964 RS, και έχει πλέον κοντύτερες σχέσεις μετάδοσης για καλύτερες επιταχύνσεις, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Υπάρχουν KW αναρτήσεις, μεγαλύτερα φρένα, ζάντες 17″ και στο εσωτερικό συναντάμε Recaro καθίσματα επενδυμένα με καφέ δέρμα και καρό ύφασμα, ενώ το υπόλοιπο εσωτερικό είναι ντυμένο με Alcantara και καφέ δέρμα.