Η Daimler ίσως καταργήσει την Smart

Σχετικά άρθρα

Η Daimler αφού μετατρέψει την Smart σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα, σκέφτεται στη πορεία να την καταργήσει και να την αντικαταστήσει με μια σειρά μοντέλων που θα φορούν τα σήματα της Mercedes.

Στις ΗΠΑ η Smart πουλά μόνο ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ έως και το 2022 το ίδιο θα συμβεί και στην Ευρώπη. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Daimler ενδεχομένως να “σκοτώσει” την Smart το 2026 μιας και η Renault δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Smart.

Η εταιρία θα κρατήσει ζωντανή την εταιρία μονάχα αν βρεθεί κάποια άλλη αυτοκινητοβιομηχανία που θα συνεργαστεί μαζί της, όπως π.χ η κινέζικη Geely, αλλά για την ώρα τίποτα δεν είναι επίσημο.

Εάν η Smart μπει τελικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, η Daimler ενδεχομένως να την αντικαταστήσει με ένα μοντέλο της Mercedes που θα τοποθετηθεί κάτω από την A-Class που θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις U-Class City, U-Class Shuttle και U-Class Cargo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...