Επίσημο: Lincoln Aviator

Σχετικά άρθρα

Η Lincoln παρουσίασε στην έκθεση του Λος Άντζελες το Aviator, ένα νέο SUV που τοποθετείται κάτω από το Navigator και απέναντι από τα Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE κτλ. Η έκδοση παραγωγής δεν διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη. Έτσι έχει την χαρακτηριστική γρίλια, LED φωτιστικά σώματα και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά.

Κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο EcoBoost V6 κινητήρα απόδοσης 408 ίππων με 542 Nm ροπής που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης υπάρχει και ένας plug-in υβριδικός V6 απόδοσης 456 ίππων με 813 Nm ροπής.

Μπορεί να μεταφέρει έως 7 επιβάτες, έχει πλούσιο εξοπλισμό, όπως οθόνη αφής 12,3″, λειτουργία smartphone ως κλειδί, αλλά και τη νέα σουίτα ασφαλείας Co-Pilot360.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Lincoln Aviator

Την faceflit έκδοση του Aviator παρουσίασε η Lincoln, με το αυτοκίνητο να αποκτά νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, φωτιζόμενο σήμα, νέες ζάντες...

Νέο infotainment από τις Ford και Lincoln

Η Ford και η Lincoln παρουσίασαν το νέο τους σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τα αυτοκίνητά τους. Το Digital Experience όπως το ονομάζουν, βασίζεται...