Τον Αύγουστο του 2017, στο Pebble Beach, ο Ιάπωνας σχεδιαστής αυτοκινήτων Ken Okuyama, που τρέχει την δική του εταιρία σχεδιασμού, παρουσίασε το το Kode 0, που δεν είναι άλλο από μια Aventador με τον εξωτερικό σχεδιασμό του Okuyama. Αυτός εμπνεύστηκε από τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’70, ενώ πιο συγκεκριμένα αποτίει φόρο τιμής στον Marcello Gandini, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του στα Lancia Stratos Zero, Lamborghini Countach και Ferrari Moduro.

Το Kode 0 είναι κεντρομήχανο και διαθέτει σχεδιασμό “μιας κίνησης”, που δίνει στο αυτοκίνητο μια αιχμηρή και γωνιώδη εμφάνιση. Στο εμπρός μέρος τα βλέμματα τραβάει το splitter, καθώς και τα LED φωτιστικά σώματα, με το αυτοκίνητο να πατάει εμπρός σε ζάντες 20, και πίσω 21 ιντσών.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του συνεχίζεται και στο πίσω μέρος, με τις τριγωνικές εξατμίσεις και τον τεράστιο διαχύτη να κλέβουν την παράσταση. Όλο το αμάξωμα είναι φτιαγμένο από carbon, που μαζί με το carbon monocoque σασί, ο Okuyama αναφέρει ότι το συνολικό βάρος του είναι 1.550 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι είναι ελαφρύτερο από την κανονική Aventador.

Μηχανικά, κινείται με τον 6.5-λίτρων V12 κινητήρα της Lamborghini, ο οποίος αποδίδει 700 άλογα και 690 Nm ροπή, και το συγκεκριμένο βρίσκεται προς πώληση από την αντιπροσωπεία TPE. Έχει διανύσει 2.200 χλμ., και αν θέλει κάποιος να το κάνει δικό του (δεν ξέρω γιατί) θα πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρία που την πουλά για να μάθει την τιμή του.