Πριν μερικές ημέρες είδες πως πωλείται το Kode 0 και πλέον νέο ιδιοκτήτη αναζητά και ένα από τα πέντε Kode 57 που κατασκευάστηκαν. Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο από τον Ken Okuyama, τον Ιάπωνα που κρύβεται πίσω από τον σχεδιασμό της Ferrari Enzo, ενώ ήταν υπεύθυνος και για τα τα Maserati Quattoporte, Ferrari P4/5 και Maserati Birdcage 75th, μιας και βρισκόταν στον οίκο Pininfarina. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο Ιάπωνας ξέρει να τραβά γραμμές με την πένα του.

Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα εξαιρετικά άκαμπτο αλουμινένιο πλαίσιο και κινείται από τον V12 6,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 702 ίππων με 641 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο. Ο κινητήρας βρίσκεται τοποθετημένος μπροστά, με την κίνηση να περνά στον δρόμο από τον πίσω άξονα, με τις ρυθμίσεις τόσο του κινητήρα, όσο και της ανάρτησης να μπορούν να προσαρμοστούν στο γούστο του κάθε ιδιοκτήτη.

Ο σχεδιασμός του είναι τολμηρός, με τις λεπτές πόρτες να ανοίγουν ανάποδα και προς τα πάνω, να έχει ένα πολύ μικρό παρμπρίζ, να φορά ζάντες 21″ μπροστά με ελαστικά 295/25 και 22″ πίσω με ελαστικά διαστάσεων 335/25, το σώμα να είναι κατασκευασμένο από carbon, με το συνολικό βάρος να μην ξεπερνά τα 1632 κιλά.

Καινούργιο κόστιζε 2,5 εκατομμύρια δολάρια και το συγκεκριμένο έχει διανύσει 21.700 χλμ, με την τιμή του να ανακοινώνεται μονάχα στους σοβαρά ενδιαφερόμενους.