Με την επίσημη παρουσίαση της νέας Supra να πλησιάζει (αν και έχει ήδη διαρρεύσει), ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες της τελευταίας γενιάς (Mk4) βγάζουν το αυτοκίνητο τους για πώληση. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει μια μια άσπρη και μια μαύρη να αλλάζουν χέρια για αρκετές χιλιάδες δολάρια, καθώς το οδόμετρο τους έγραφε λίγα χλμ.

Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και εδώ, με την συγκεκριμένη Supra Turbo να είναι εντελώς “μαμά” και να διαθέτει ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, έχοντας διανύσει από το 1994 μόλις 11.444 χλμ. από τους δύο ιδιοκτήτες της. Είναι βαμμένη σε κόκκινο (Renaissance Red) χρώμα, με την κατάσταση της να είναι άριστη.

Είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνιο το να βρεις μια Supra που να μην έχει αλλαχτεί τίποτα από την εργοστασιακή της μορφή, καθώς η πλειοψηφία των ιδιοκτητών βάζουν το χεράκι τους στον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo 2JZ-GTE, απόδοσης 320 ίππων στις 5.600 σ.α.λ. και 427 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση από το Bring A Trailer, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid είναι στα 90.000 δολάρια με την δημοπρασία να κλείνει σε 5 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα φτάσει εύκολα ένα εξαψήφιο νούμερο. Είναι και η τελευταία “Made in Japan” Supra.