Πωλείται μια “μαμά” Toyota Supra Turbo του 1994, με μόλις 11.444 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Με την επίσημη παρουσίαση της νέας Supra να πλησιάζει (αν και έχει ήδη διαρρεύσει), ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες της τελευταίας γενιάς (Mk4) βγάζουν το αυτοκίνητο τους για πώληση. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει μια μια άσπρη και μια μαύρη να αλλάζουν χέρια για αρκετές χιλιάδες δολάρια, καθώς το οδόμετρο τους έγραφε λίγα χλμ.

Το ίδιο σκηνικό συμβαίνει και εδώ, με την συγκεκριμένη Supra Turbo να είναι εντελώς “μαμά” και να διαθέτει ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, έχοντας διανύσει από το 1994 μόλις 11.444 χλμ. από τους δύο ιδιοκτήτες της. Είναι βαμμένη σε κόκκινο (Renaissance Red) χρώμα, με την κατάσταση της να είναι άριστη.

Είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνιο το να βρεις μια Supra που να μην έχει αλλαχτεί τίποτα από την εργοστασιακή της μορφή, καθώς η πλειοψηφία των ιδιοκτητών βάζουν το χεράκι τους στον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo 2JZ-GTE, απόδοσης 320 ίππων στις 5.600 σ.α.λ. και 427 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση από το Bring A Trailer, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid είναι στα 90.000 δολάρια με την δημοπρασία να κλείνει σε 5 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα φτάσει εύκολα ένα εξαψήφιο νούμερο. Είναι και η τελευταία “Made in Japan” Supra.

Διάβασε επίσης

Αφιέρωμα-ωδή στον ανεπανάληπτο 2JZ-GTE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...