Η Brabham επιβεβαίωσε την street-legal έκδοση του BT62

Σχετικά άρθρα

H Brabham μόλις ανακοίνωσε ότι θα βγάλει έκδοση δρόμου για το αγωνιστικό της BT62, με την διαδικασία μετατροπής του αγωνιστικού σε street-legal να πραγματοποιείται από την εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα κοστίζει £150.000 (€167.176) επιπλέον του κόστους αγοράς του αυτοκινήτου.

Εκτός από τις απαιτήσεις για να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία, θα γίνουν αλλαγές στις προδιαγραφές του street-legal BT62 για να καταστεί πιο εύχρηστο στο δρόμο. Αυτές περιλαμβάνουν την αύξηση του ύψους με ένα κιτ ανύψωσης εμπρός και πίσω, την προσθήκη κλιματισμού, τοποθέτηση κλειδαριών θυρών και immobiliser, την αύξηση των στροφών του τιμονιού, καθώς και την προσθήκη ταπετσαρίας υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό.

Το πρώτο street-legal BT62 αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2019, με την Brabham να αναφέρει ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες στην έκθεση Autosport International, που ανοίγει τις πύλες της στο Birmingham στις 10 του τρέχοντος μηνός.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Brabham BT62 με 710 ατμοσφαιρικά άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...