One-off Volkswagen Amarok AT35. Έτοιμο για τον Αρκτικό κύκλο

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό Volkswagen Amarok AT35. Δημιουργίας της Arctic Trucks, το one-off Amarok κατασκευάστηκε αποκλειστικά ως όχημα υποστήριξης για τις αποστολές που ταξιδεύουν στον Αρκτικό κύκλο.

Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 25 mm, διαθέτει φουσκωμένα φτερά από πολυεστέρα, ζάντες 17″ με ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων 315/70R17 και λασπωτήρες. Στο εσωτερικό συναντάμε πυροσβεστήρα, φορητή γεννήτρια, καφετιέρα, VHF ράδιο, εργαλειοθήκη, κουτί πρώτων βοηθειών και απινιδωτή.

Κίνηση παίρνει από τον 3,0-λιτρο V6 TDI κινητήρα απόδοσης 224 ίππων. Έχει ικανότητα αναρρίχησης 45 μοιρών, έχει ωφέλιμο φορτίο 1.154 κιλά, ενώ εξοπλίζεται και με το σύστημα Hill Descent Assist.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...