Πέρασε τα crash test το νέο μονοθέσιο της Ferrari για το 2019

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έχει ανακοινώσει ότι στις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το νέο μονοθέσιο της για το 201 και την προηγούμενη εβδομάδα αυτό πέρασε τα απαιτούμενα crash test της FIA, με την ιταλική ομάδα να γίνεται η τρίτη ομάδα -μετά τις McLaren και Toro Rosso- που περνά τα crash test της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Η κωδική ονομασία του νέου μονοθεσίου της Scuderia είναι Project 670, και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία πέρασε με άνεση τις δοκιμές σύγκρουσης, στο εμπρός μέρος, στα πλαϊνά και πίσω μέρη, όπως και στη περιοχή καθίσματος του οδηγού.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Ferrari, ένας εκ των Sebastian Vettel και Charles Leclerc θα βρεθεί στη πίστα του Fiorano για την πρώτη “filming day” της χρονιάς, που δικαιούται κάθε ομάδα. Ακολούθως, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, στις 18 με 21 Φεβρουαρίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Alpine o David Sanchez

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα πως ο David Sanchez έγινε ο νέος εκτελεστικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Γάλλου μηχανικού στο Enstone. Η...