Η πρώτη φωτογραφία του ηλεκτρικού Honda Urban EV

Σχετικά άρθρα

Η Honda επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την έκδοση προπαραγωγής του ηλεκτρικού Honda Urban EV να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης, δίνοντας παράλληλα και την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου.

Έχουμε δει το αυτοκίνητο σε δοκιμές εξέλιξης, με την Honda να ξεκινά να δέχεται παραγγελίες για το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής της που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Η έκδοση παραγωγής του Urban EV Concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2017, θα διατηρήσει σχεδόν ακέραιο τον ρετρό σχεδιασμό του πρωτοτύπου, διαθέτοντας κάμερες αντί για συμβατικούς καθρέφτες, όντας όμως πεντάθυρο, αντί για 3-θυρο που ήταν το concept.

Tο Honda Urban EV θα ενσωματώνει το σύστημα Power Manager Concept, που έχει σχεδιαστεί ώστε να αποθηκεύει ενέργεια πιο αποδοτικά και με αυτή να τροφοδοτεί είτε το σπίτι του ιδιοκτήτη, είτε να στέλνεται στο δίκτυο, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να βγάζει κέρδος.

Στο εσωτερικό, θα μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση τέσσερις επιβάτες, με την κεντρική κονσόλα να είναι αρκετά φουτουριστική και τον κεντρικό καθρέφτη να ενσωματώνει τις εικόνες από τις εξωτερικές κάμερες.

Η Honda θέλει έως το 2025, τα 2/3 των πωλήσεων της στην Ευρώπη να είναι από υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Η Honda ανακαλεί 427.382 CR-V

Η Honda ανακαλεί 427.382 οχήματα CR-V που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2018 και 2022 επειδή μια ασφάλεια που λείπει στο καλώδιο της μπαταρίας 12 volt μπορεί...

Νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς CR-V και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Honda Dream...