Πολύ καλές οι παγκόσμιες πωλήσεις της Lynk & Co για το 2018

Σχετικά άρθρα

Η Lynk & Co είναι μια νέα εταιρία, καθώς ξεκίνησε την εμπορική της πορεία το 2018 και κατάφερε κατά το πρώτο έτος να πουλήσει 120.414 αυτοκίνητα στην Κίνα. Έτσι, σε διάστημα των τριών ετών, η Lynk & Co από ιδέα, που ξεκίνησε από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στον κόσμο, καθώς το 2018 άνοιξαν στην Κίνα 221 καταστήματα.

Ο CEO της εταιρίας, Alain Visser, δήλωσε σχετικά:

Πριν από τρία χρόνια, η Lynk & Co ξεκίνησε ως μια ιδέα βασισμένη σε αρχές που δεν είχαν γίνει γνωστές στον κλάδο. Αυτοί οι αριθμοί πωλήσεων για μια εντελώς νέα μάρκα είναι εξαιρετικοί και αποδεικνύουν ότι η εστίαση σε μια απλή εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος για τους νέους που κατοικούν στα αστικά κέντρα λειτουργεί.

Σήμερα βλέπουμε βήμα προς βήμα ότι η προσφορά μας για κινητικότητα καταστρέφει πραγματικά την αυτοκινητοβιομηχανία από μέσα. Είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητα της ανάπτυξής μας μέχρι στιγμής και ενθουσιασμένοι από την κυκλοφορία μας στην Ευρώπη, το ταξίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνεχίστε λοιπόν να περιμένετε το απροσδόκητο καθώς κερδίζουμε ταχύτητα.

Η Lynk & Co εγκατέλειψε την παραδοσιακή ιδέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με βασικά μοντέλα εξοπλισμού και του ατελείωτου καταλόγου προαιρετικού εξοπλισμού. Έχει επίσης καταστήσει περιττή την παραδοσιακή εμπειρία του εκθεσιακού χώρου, με έμφαση στα μοναδικά καταστήματα λιανικής πώλησης που προσφέρουν στους επισκέπτες ανοιχτό περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει καφέ-μπαρ, κινηματογράφο και παιδική χαρά.

Η εστίαση τώρα μετατοπίζεται στην επέκταση της Lynk & Co στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα πρώτα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν το 2020 στις κεντρικές περιοχές μεγάλων πόλεων, στο Άμστερνταμ, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στη Στοκχόλμη, στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lynk & Co έρχεται στην Ελλάδα

Η Lynk & Co είναι μια κινεζο-σουηδική μάρκα αυτοκινήτων, συνιδιοκτησίας της Geely και της Volvo, και ιδρύθηκε στο Γκέτεμποργκ το 2016. Σήμερα, η Lynk...

Διέρρευσε το Lynk & Co 07-EMP

Στο πλαίσιο της διαδικασίας για την έγκριση τύπου, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT) δημοσίευσε φωτογραφίες του Lynk & Co 07-EMP, τα...

Ανανέωση για το Lynk & Co 06 με 299 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση του 06 κυκλοφόρησε η Lynk & Co, με το μοντέλο να αποκτά το προσωνύμιο EM-P. Στιλιστικά φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα...