Χωρίς τον Dwayne Johnson το Fast and Furious 9

Σχετικά άρθρα

Εδώ και πολλούς μήνες είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Vin Diesel με τον Dwayne Johnson δεν είναι και οι καλύτερες, με τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ να μην μιλιούνται, ενώ και ο Tyrese Gibson (Roman Peirce) απείλησε πως θα αποχωρήσει από το Fast and Furious 9, αν δεν αποχωρήσει ο Johnson, χαρακτηρίζοντας τον “The Rock” ως “κλόουν” και “εγωιστή”.

Τελικά το αναμενόμενο έγινε και ο “The Rock” δεν θα βρίσκεται στο καστ της 9ης ταινίας του Fast and Furious. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Johnson, δεν θα συμμετέχει στο Fast and Furious 9 δηλώνοντας:

Το πλάνο για το σύμπαν του Fast and Furious ήταν πάντα να επεκτείνεται συνεχώς. Όσον αφορά το τώρα δεν θα είμαι στο Fast 9 γιατί τώρα ετοιμάζονται για τα γυρίσματα του. Αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί με το Fast 10 να ακολουθεί αμέσως μετά; Κοιτάξτε, στο δια ταύτα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκκρεμότητες μεταξύ του Hobbs και του Dom. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση.

Όπως κατάλαβες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην 10η Fast and Furious ταινία, η οποία θα είναι και η τελευταία. Να σημειωθεί πως ούτε ο Jason Statham θα βρίσκεται στο καστ του Fast and Furious 9.

Το Fast and Furious 9 θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2020, ενώ το Fast and Furious 10 τον Απρίλιο του 2021. Η ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2019.

ΠηγήMTV

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...