Αρχίζουν σε έξι μήνες τα γυρίσματα του νέου Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Vin Diesel είχε κάνει μια έκπληξη σε όλους τους fans των ταινιών Fast and Furious, καθώς ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προβολών των Fast and Furious 8, Fast and Furious 9 και Fast and Furious 10. Η αρχική ημερομηνία για την ένατη ταινία είχε οριστεί για τις 19 Απριλίου του 2019, αλλά τον Οκτώβριο του 2017 η εταιρία παραγωγής με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι αυτή τελικά θα προβληθεί ένα χρόνο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2020.

Ο λόγος ήταν η διαμάχη Dwayne ‘The Rock” Johnson και του Vin Diesel, και αυτό γιατί ο πρώτος μαζί με τον Jason Statham ετοιμάζουν spinoff ταινία του Fast and Furious, κάτι το οποίο έγινε επίσημο τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Για να καταλάβεις το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των πρωταγωνιστών, πριν λίγους μήνες ο Tyrese Gibson (Roman Peirce) απείλησε πως θα αποχωρήσει από το Fast and Furious 9, αν δεν αποχωρήσει ο Johnson, χαρακτηρίζοντας τον “The Rock” ως “κλόουν” και “εγωιστή”. Πιο συγκεκριμένα, ο Gibson έχει νευριάσει με τον Johnson λόγω της απόφασης του να συμμετάσχει στην spin off που ετοιμάζει η Universal με πρωταγωνιστές τον Johnson και τον Jason Statham.

Σύμφωνα, όμως, με τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα του Fast & Furious 9 θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου του 2019, στην Αtlanta των Η.Π.Α. Όπως ξέρεις, σκηνοθέτης των Fast And Furious 9 και 10 θα είναι ο Justin Lin, ο οποίος -εκτός των άλλων- έχει σκηνοθετήσει το Fast and the Furious: Tokyo Drift, το Fast & Furious 4, το Fast Fiveκαι το Fast & Furious 6, καθώς αντικαταστάθηκε από τον James Wan για το Furious 7 και το F. Gary Gray για το The Fate of the Furious.

Ακόμα, ο Vin Diesel έχει επιβεβαιώσει ότι η ηθοποιός Jordana Brewster θα επιστρέψει στην ταινία, στο γνωστό της ρόλο ως Mia Toretto.

Πηγήscreenrant

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...