Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw. Στον αέρα το επίσημο trailer

Σχετικά άρθρα

Η Universal έδωσε το πρώτο trailer της πρώτης spinoff ταινίας του Fast and Furious. Το Hobbs & Shaw ή αν προτιμάς το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw όπως είναι ολόκληρο το όνομα της νέας ταινίας.

Έχει για πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson και Jason Statham και σε αυτή συμμετέχουν η Vanessa Kirby, όπως και ο Idris Elba, στον ρόλο ενός ανατρεπτικού τρομοκράτη με διάφορες υπερδυνάμεις, ονόματι Brixton.

Διάβασε επίσης

Χωρίς τον Dwayne Johnson το Fast and Furious 9

Η ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2019. Η ταινία εστιάζει στους χαρακτήρες που υποδύονται οι δύο ηθοποιοί στο Fast and Furious, τους Luke Hobbs και Deckhart Shaw αντίστοιχα, με τον David Leitch να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ενώ για το σενάριο υπεύθυνος είναι ο Chris Morgan, που συμμετείχε στο σενάριο των Fast Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious 4, Fast Five, Fast 6, Fast 7, Fast 8.

Ο Leitch δήλωσε για τη νέα ταινία:

Ξεκινάμε ένα καινούριο franchise κι θέλουμε αυτή η ταινία να είναι λίγο πιο προσγειωμένη, περισσότερο επικεντρωμένη στους χαρακτήρες των κεντρικών ηρώων.

Θα θέσουμε τις βάσεις για τη σχέση αυτών των δυο αντρών, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε κάποιες σπουδαίες σκηνές δράσης, αυτό δηλαδή που περιμένει κανείς από ένα τέτοιου είδους franchise. Η ταινία θα έχει οπωσδήποτε στοιχεία από το DNA του σύμπαντος των ταινιών του Fast and Furious, αλλά θα ακολουθήσει περισσότερο τη διαδρομή του Shaw ως κατασκόπου, του Hobbs ως πράκτορα και, προφανώς, τη σχέση τους, τη σύγκρουσή τους, τις κουβέντες τους. Αυτή η χημεία που έχουν μεταξύ τους, αυτή θα είναι η κινητήριος δύναμη της ταινίας.

Δες ακόμη

Ο Vin Diesel ανακοίνωσε γυναικείο spin-off του Fast And Furious

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...