Σε δύο χρόνια τo Hyundai Tucson N με 340 άλογα

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Albert Biermann, είχε επιβεβαιώσει ότι η Hyundai θα βγάλει στην παραγωγή τα Tucson N και Kona N, κάτι που είχε έρθει σαν συνέχεια της δήλωσης του ίδιου, που είχε πει ότι οι Κορεάτες εξελίσσουν τετρακίνητα μοντέλα και αυτόματα κιβώτια με paddles.

Το Tucson N θα διαθέτει τις κατάλληλες τροποποιήσεις, φορώντας πιο δυνατούς κινητήρες, μεγαλύτερα φρένα, και πιο σφιχτές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, με τις αλλαγές να ολοκληρώνονται από πιο επιθετικό bodykit.

Ακόμα, ο Biermann είχε τονίσει ότι τα δύο αυτά μοντέλα δεν αποτελούν προτεραιότητα, με σημερινές πηγές από την Αγγλία να αναφέρουν ότι το Tucson N θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο χρόνια. Αν αυτό τελικά γίνει πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι η γρήγορη έκδοση του Tucson θα βγει στην αγορά στο τέλος του κύκλου ζωής του μοντέλου, λίγο πριν αυτό αντικατασταθεί.

Παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα φοράει, αλλά είναι αρκετά πιθανό να κινείται με τον 2,0-λιτρο κινητήρα του i30 N με την προσθήκη ηλεκτροκινητήρα, όπου η απόδοση του συνόλου θα αγγίζει τα 340 άλογα, ώστε το Tucson N να τεθεί απέναντι στο Cupra Ateca.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...