Βρετανός πιάστηκε εννιά φορές από την ίδια κάμερα για παράβαση ορίου ταχύτητας

Σχετικά άρθρα

Ο Christian Boland, ένας 45-χρονος Βρετανός, είχε ήδη εννιά βαθμούς στο δίπλωμα του, όταν πιάστηκε να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας με το Vauxhall (Opel) Astra του στον δρόμο από την δουλειά του μέχρι την πόλη Salford, έξω από το Manchester της Αγγλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Boland πιάστηκε από μια κάμερα ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο A580 να κινείται επανειλημμένως μεταξύ 49 μιλίων/ώρα (79 χλμ/ώρα) και 58 μιλίων/ώρα (93 χλμ/ώρα), όταν το όριο είναι 40 μίλια/ώρα (64 χλμ/ώρα). Όλες οι παραβάσεις ταχύτητας έγιναν τον Απρίλιο του 2018, με τον Boland να είχε ήδη πιαστεί και πάλι για ταχύτητα τον περσινό Ιανουάριο.

Ο άνδρας παρακάλεσε τους δικαστές στο Manchester να μην του επιβάλουν απαγόρευση οδήγησης, εξαιτίας της εξαιρετικής δυσκολίας που θα αντιμετώπιζε. Ο δικηγόρος του Boland, Mike Sophocleous, δήλωσε στην ακρόαση:

Είναι παντρεμένος και ζει με τη σύζυγό του Jillian, την κόρη του και την εγγονή του. Ο καθηγητής τελειώνει καθημερινά στις 16.30 και είναι υπεύθυνος για τη παραλαβή της εγγονής του από το νηπιαγωγείο κάθε ημέρα. Τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη του δεν τελειώνουν την δουλειά τους πριν τις 18:00. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου του Irlam. Έχει όλα τα πράγματα για την προπόνηση στο αυτοκίνητό του και είναι παρόν σε όλες τις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Η προπόνηση γίνεται πέντε μίλια (8 χλμ.) μακριά από το σπίτι του, μοιράζεται το αυτοκίνητο του, παίρνοντας παίκτες από και προς τα παιχνίδια. Αυτό περιλαμβάνει και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν πληρώνεται γι ‘αυτό, αλλά το κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Boland είναι υπεύθυνος για να πηγαίνει τους ηλικιωμένους γονείς του στους γιατρούς στο Salford, από το σπίτι τους στο Blackpool. Οι δικαστές, όμως, του απαγόρευσαν να οδηγεί για έξι μήνες, του επέβαλαν πρόστιμο £1.920 (€2.197) και προειδοποίησαν τον Boland ότι πρέπει να έχει καλύτερη επίγνωση του ορίου ταχύτητας.

Τέλος, αναμένεται να χάσει την προαγωγή στη δουλειά του ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης οδήγησης, αλλά τουλάχιστον μετά το δίπλωμα του θα είναι καθαρό. Ο Boland είχε πιαστεί τρεις φορές μέσα στο 2017 πάλι για μικρές παραβάσεις του ορίου ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...