Cupra Ateca by JE Design με 360 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η JE Design αποτελεί μια από τις γνωστές βελτιωτικές εταιρείες που καταπιάνονται με μοντέλα του VW Group, και κυρίως με τα μοντέλα της Seat. Μετά το off-road πακέτο που ετοίμασε για το Seat Ateca, ο βελτιωτικός οίκος παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες το τελευταίο του project, όπου αναβαθμίζει το Cupra Ateca.

Όπως γνωρίζεις, από το εργοστάσιο το ισπανικό “hot” SUV κινείται με έναν 2-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Όμως, με έναν απλό επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, η απόδοση του Cupra Ateca πλέον φτάνει τα 360 άλογα και 450 Nm ροπή, με βενζίνη 98 οκτανίων.

Πλέον, το 0-100 χλμ/ώρα έρχεται σε 4,8 δευτ., (-0,4 δευτ.), με την τελική να ανέρχεται στα 259 χλμ/ώρα, από τα 247 χλμ/ώρα που ανακοινώνει το εργοστάσιο.

Εκτός αυτού, η JE Design τοποθετεί στο γρήγορο Ateca νέα προστατευτικά στα φτερά, ενώ το αυτοκίνητο “κάθεται” 30 χλστ. πιο χαμηλά εξαιτίας των νέων ελατηρίων. Οι νέες ζάντες είναι 20 ιντσών, και “ντύνονται” με ελαστικά διαστάσεων 275/30.

Το κόστος της εμφάνισης (bodykit και ζάντες) ανέρχεται στα €7.103, ενώ μαζί με την μηχανική βελτίωση η τελική τιμή φτάνει τα €9.093. Σε αυτές τις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, ούτε το βάψιμο και η τοποθέτηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Manhart MH2 GTR II. Μια BMW M2 με 715 άλογα

Η Manhart βελτιώνει σε ακραίο βαθμό την BMW M2, με το πακέτο να το ονομάζει MH2 GTR II. Μηχανικά, ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας...