Πιθανή η παραγωγή του πισωκίνητου Honda Sports EV Concept

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα, η Honda παρουσίασε το e Prototype, το πρωτότυπο προ-παραγωγής του ηλεκτρικού Honda Urban EV που θα παρουσιαστεί αύριο στην έκθεση της Γενεύης και το οποίο θα είναι κατά 95% ίδιο με αυτό που θα μπορείς να αγοράσεις από τις αντιπροσωπείες της ιαπωνικής εταιρίας.

Αν θυμάσαι, όμως, η Honda είχε παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο του 2017 το Sports EV Concept, το οποίο και εκείνο είχε αποκομίσει εξαιρετικά θετικά σχόλια για τον σχεδιασμό του. Γι’αυτό, και σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του manager των πρωτοτύπων της Honda, Kohei Hitom, το Sports EV Concept είναι πολύ πιθανό να πάρει σύντομα το πράσινο φως και να μπει στην παραγωγή, μιλώντας χαρακτηριστικά για την πλατφόρμα:

Μπορεί να είναι οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Μπορεί να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο ή ένα αυτοκίνητο τύπου κουτιού (box-type). Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να καλωσορίσω ένα σπορ αυτοκίνητο σε αυτή την πλατφόρμα.

Κρίνοντας από την -σχεδόν αυτούσια- μεταφορά του σχεδίου του Urban EV Concept στο e Prototype, θέλω να πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με το Sports EV Concept, όταν με το καλό βγει στην παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...