Η Bugatti ολοκλήρωσε -μετά από 15 χρόνια- τη συνεργασία της με την ελβετική μάρκα πολυτελών ρολογιών Parmigiani Fleurier και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι ξεκινά νέα συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων Jacob & Co.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε από τον CEO της Bugatti, Stephan Winkelmann, και τον CEO της Jacob & Co, Jacob Arabo, στο φετινό Baselworld 2019. Η συνεργασία φέρνει στην αγορά αμέσως ένα προϊόν, καθώς παρουσιάστηκε το Twin Turbo Furious Bugatti Edition. Η εμφάνιση του συγκεκριμένου ρολογιού αντλεί έμπνευση από την ειδική έκδοση “110 ans Bugatti” της Chiron Sport που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Το ρολόι θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή, με την Jacob να κατασκευάζει 18 με carbon κάσα, 18 με ροζ χρυσό και τρία με διαμάντια.

Το δεύτερο προϊόν που ανακοινώθηκε είναι το Bugatti Chrono Edition Limitee 110 Ans. Αυτό το ρολόι γιορτάζει τα 110 χρόνια της Bugatti και θα βγει επίσης σε περιορισμένη παραγωγή 110 κομματιών. Το συγκεκριμένο ρολόι χαρακτηρίζεται από την γαλλική σημαία, την carbon κάσα και το γεγονός ότι το λουράκι εμπνέεται από το καπό της Chiron.