Ο Chris Harris οδηγεί την Porsche 911 GT2 RS MR

Σχετικά άρθρα

Ο Chris Harris είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την Porsche 911 GT2 RS MR, το γρηγορότερο αυτοκίνητο στο Nurburgring που μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους. Το μοντέλο έχει βελτιωθεί από τους μηχανικούς της Porsche και της Manthey-Racing και ανάμεσα στις βελτιώσεις συναντάμε νέο αεροδυναμικό πακέτο που αποτελείται από μπροστινό splitter και πίσω διαχύτη, ενώ υπάρχουν και νέα πτερύγια στον μπροστά προφυλακτήρα. Βελτιωμένο είναι το κάλυμμα του κινητήρα, το καπό, η πίσω αεροτομή, αλλά και ανάρτηση που διαθέτει αγωνιστικού τύπου ελατήρια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Επίσης συναντάμε νέα τακάκια και νέες σωληνώσεις που προσφέρουν βελτιωμένη απόκριση στο πεντάλ του φρένου. Η εταιρία τοποθετεί ένα επιπλέον δοχείο νερού αλλά και ζάντες μαγνησίου με ειδικά αεροδυναμικά καπάκια. Μηχανικά δεν υπάρχει καμία βελτίωση στον κινητήρα.

Το κόστος των αναβαθμίσεων ανέρχεται στα 77.244 ευρώ, ενώ αν κάποιος επιλέξει και τις ζάντες μαγνησίου, τότε θα πρέπει να πληρώσει 95.094 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...