Subaru WRX STI Final Edition

Σχετικά άρθρα

H Subaru Ισπανίας παρουσίασε μια ειδική έκδοση για την τέταρτη γενιά του WRX STI, που την ονομάζει Final Edition. Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή οκτώ αυτοκινήτων, έξι στο θρυλικό μπλε (WR Blue Pearl) χρώμα και δύο σε μαύρο (Crystal Black Silica).

Όλα φοράνε χρυσές 19άρες ζάντες με νέο σχέδιο, ενώ υπάρχει νέο εμπρός splitter, νέα μάσκα με κόκκινες λεπτομέρειες, και χρωμιωμένες απολήξεις για την εξάτμιση. Στο εσωτερικό του WRX STI Final Edition συναντάμε τιμόνι επενδυμένο με alcantara, κόκκινο κουμπί για την εκκίνηση του κινητήρα και STI πατάκια, ενώ δε λείπει και το ειδικό -αριθμημένο- ταμπελάκι στη βάση της κονσόλας.

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει keyless entry και start-up σύστημα, οθόνη 7 ιντσών για το infotainment με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα της Harman Kardon με 9 ηχεία απόδοσης 440 watts, κάμερα οπισθοπορείας, ειδοποίηση τυφλού σημείου, αισθητήρες βροχής και αυτόματα φώτα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, έτσι κάτω από το καπό υπάρχει ο 2,5-λιτρος turbo τετρακύλινδρος boxer κινητήρας, απόδοσης 300 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 407 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τέλος, η τιμή του WRX STI Final Edition στην Ισπανία ορίζεται στα €57.500.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr