Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Lincoln παρουσιάζει το Corsair, ένα νέο συμπαγές crossover που θα αντικαταστήσει το MKC.

Το μοντέλο αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από τα Nautilus, Aviator και Navigator και προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο EcoBoost κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 373 Nm ροπής. Διαθέσιμος και ο 2,3-λίτρων απόδοσης 280 ίππων με 420 Nm ροπής, ενώ αργότερα θα προσφέρεται και ένας υβριδικός κινητήρας. Η κίνηση μεταφέρεται στον μπροστά άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Το μοντέλο έχει έξι προγράμματα λειτουργίας, τα Normal, Excite, Slippery, Deep Conditions, Conserve και στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 8″, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, μεγάλη πανοραμική οροφή, κρυφό φωτισμό και ηλεκτρικά ελεγχόμενα καθίσματα με 24 ρυθμίσεις και με σύστημα μασάζ.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το Corsair διαθέτει το Lincoln Co-Pilot360 Plus που αποτελείται από αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών, blind-spot monitoring, lane-keep assist, traffic jam assist, evasive steer assist, reverse steer assist, αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, ενεργό cruise control, lane-keep assist, reverse brake assist και active park assist plus. Το Corsair διαθέτει επίσης τεχνολογία που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να χρησιμοποιεί το smartphone του ως κλειδί.