Kia HabaNiro Concept

Σχετικά άρθρα

Η Kia στην έκθεση της Σαγκάη παρουσιάζει το HabaNiro Concept. Το πρωτότυπο είναι ένα crossover που μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μικρό crossover της εταιρίας που θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Είναι ηλεκτροκίνητο και διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, όντας τετρακίνητο. Η Kia δεν ανακοίνωσε τεχνικές λεπτομέρειες εκτός του ότι προσφέρει αυτονομία 480 χλμ ανά φόρτιση.

Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερος, με LED φωτιστικά σώματα σε σχήμα W, με το πρωτότυπο να είναι βαμμένο σε γκρι, ασημί και κόκκινο χρώμα. Αντί για καθρέπτες υπάρχουν κάμερες, με τις ζάντες να είναι 20″. Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω, με τις πίσω να ανοίγουν μάλιστα ανάποδα, με το εσωτερικό να είναι ντυμένο με κόκκινες επενδύσεις.

Εκεί υπάρχουν τέσσερα καθίσματα, head-up display που καλύπτει όλο το παρμπρίζ, με τον οδηγό να έχει μπροστά του μια μικρή οθόνη αφής, που λειτουργεί και ως πίνακας οργάνων, μέσω της οποίας ελέγχει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Το πρωτότυπο υποτίθεται πως εξοπλίζεται με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 5 και όταν τίθεται σε λειτουργία το αυτόνομο σύστημα, το τιμόνι “κρύβεται” αυξάνοντας έτσι τον διαθέσιμο χώρο για τον οδηγό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...