Mitsubishi L200 eSports Concept

Σχετικά άρθρα

H Mitsubishi στο περιθώριο του Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials 2019, παρουσίασε το L200 eSports Concept, ένα πρωτότυπο L200 που έχει βελτιωθεί για τους λάτρεις των video games.

Διαθέτει δύο τιμόνια Logitech G920 Driving Force Racing που συνδυάζονται με πεντάλ και επιλογέα ταχυτήτων, δύο Xbox One και το παιχνίδι Forza Horizon 4. Όλα αυτά βρίσκονται τοποθετημένα στη καρότσα του L200 που έχει αποκτήσει κάλυμμα, δύο καθίσματα, δύο κυρτές LED οθόνες 24″, ενώ συναντάμε ακόμη καφετέρια και μπαρ αναψυκτικών. Υπάρχουν επίσης δύο 22″ οθόνες στο εξωτερικό της καρότσας που επιτρέπουν στους θεατές να βλέπουν την δράση του παιχνιδιού.

Το μήκος του πρωτότυπου έχει αυξηθεί κατά 80 εκατοστά, ενώ το πλάτος κατά 8. Υπάρχουν φωτοβολταϊκά στοιχεία στην οροφή που φορτίζουν μια μπαταρία 105 Ah, η οποία είναι υπεύθυνη για την λειτουργία όλων των παραπάνω για 8 ώρες παιχνιδιού.

Στιλιστικά, το Mitsubishi L200 eSports Concept διαθέτει νέες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά, φουσκωμένα φτερά, ειδικά αυτοκόλλητα, επιπλέον φώτα στην οροφή, και νέα γρίλια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr