Η Ford φημολογείται ότι κλείνει το εργοστάσιο της στο Bridgend της Αγγλίας

Σχετικά άρθρα

Σημερινές αναφορές από το Νησί κάνουν λόγο ότι η Ford έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο της στην πόλη Bridgend της Αγγλίας, κάτι που θα οδηγήσει στην απόλυση 1.700 εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα, βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι αύριο Πέμπτη η Ford θα επισημοποιήσει αυτήν την απόφαση, ωστόσο εκπρόσωπος της εταιρίας αρνήθηκε να σχολιάσει επί του θέματος.

Η σπίθα που πυροδότησε αυτήν την φήμη, ήρθε μετά την αποκάλυψή ότι η Ford έχει προσκαλέσει αύριο τους ηγέτες του συνδικαλιστικού οργάνου του εργοστάσιο της στο Essex. Ακόμα, λέγεται ότι ανώτερα στελέχη της Μπλε Οβάλ θα έρθουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρευρεθούν στη συνάντηση.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...

Η Ford καθυστερεί το επταθέσιο ηλεκτρικό SUV και ένα νέο ηλεκτρικό pickup λόγω της μειωμένης ζήτησης

Η Ford η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες σε πωλήσεις, ανακοίνωσε σήμερα πως καθυστερεί την κυκλοφορία δύο νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, ενός επταθέσιου...