Επίσημο: Kia Cadenza facelift

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά τις teaser φωτογραφίες των σκίτσων του ανανεωμένου Cadenza, η Kia παρουσίασε πριν λίγες ώρες στη Νότια Κορέα το μεσαίο sedan της. Όπως γνωρίζεις στην τοπική αγορά πωλείται με το όνομα K7, ενώ στην αγορά της Αμερικής ως Cadenza. Το facelift του μοντέλο έρχεται μετά από 3,5 χρόνια στην αγορά, και οι αλλαγές το κάνουν ακόμα πιο θελκτικό, με το οπτικό αποτέλεσμα να είναι δια χειρός Peter Schreyer.

Η κορεάτικη εταιρία θέλει να διατηρήσει το μοντέλο της στην upmarket αγορά και έχει επανασχεδιάσει τους προφυλακτήρες, με τις κυριότερες αλλαγές να εντοπίζονται στη νέα “tiger-nose” μάσκα, και τις νέες ζάντες. Υπάρχουν νέα LED φωτιστικά σώματα, που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας -σχήματος “Ζ”, ενώ τα “ice cube” φώτα ομίχλης στον προφυλακτήρα έχουν μεταφερθεί μέσα στα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει νέο κάλυμμα για τον χώρο αποσκευών που διαθέτει χρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ μια λωρίδα ενώνει τα φώτα, που φέρουν νέα γραφικά.

Το εσωτερικό πλέον είναι πιο σύγχρονο από ποτέ, καθώς -μεταξύ άλλων- έχει αφαιρεθεί το αναλογικό ρολόι που υπήρχε στο κέντρο της κονσόλας. Υπάρχει μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, νέοι αεραγωγοί, επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέος λεβιές για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και νέα διακοσμητικά.

Η υβριδική έκδοση του μοντέλου εφοδιάζεται με έναν 2,4-λίτρων τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 159 ίππων και 206 Nm ροπής, που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 51 ίππων (38 kW), με την ενέργεια να αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 1,76 kWh.

Τέλος, το μήκος του αυτοκινήτου είναι 4.970 χλστ., πλάτος 1.855 χλστ., ύψος 1.470 χλστ, με το βάρος της υβριδικής έκδοσης να αγγίζει τα 1.680 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...