Ο ηθοποιός Idris Elba και ο Ken Block ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς ετοιμάζονται για ένα νέο, διαφορετικό -όπως δηλώνουν- αυτοκινητιστικό show, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το 2020.

Το όνομα αυτού, Elba vs. Block, και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα Quibi, η οποία επικεντρώνεται σε σύντομα βίντεο παρά σε μεγάλα επεισόδια. Σε κάθε επεισόδιο θα δούμε τους δύο να μάχονται μεταξύ σε διάφορες δοκιμασίες με αυτοκίνητα.

Το Elba vs. Block θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με την παραγωγή τους να γίνεται από το Workerbee TV και το Elba’s Green Door Pictures. Τα γυρίσματα του show γίνονται αυτές τις ημέρες στα Docklands του Λονδίνου και στην Ibiza της Ισπανίας.

Το όνομα της πλατφόρμα Quibi βγαίνει από τις λέξεις “quick bites,” και αυτή δεν είναι ακόμα “στον αέρα”. Οι δημιουργοί της την περιγράφουν ως κάτι cool που έρχεται από το Hollywood και τη Silicon Valley, θα έχει περιεχόμενο που θα σε καθηλώνει, σχεδιασμένο να ταιριάζει τέλεια σε κάθε στιγμή της ημέρας. Στα αυτιά μοτ αυτό ακούγεται σαν το Vine, το οποίο έκλεισε πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Quibi έχει ήδη αντλήσει κεφάλαια ύψους 1 δις δολαρίων, με το λανσάρισμα της εφαρμογής να έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020. Η μηναία συνδρομή θα είναι 4,99 δολάρια μηνιαίως και θα είναι διαθέσιμη μόνο για κινητά, ενώ τα videos θα είναι διάρκειας 7 με 10 λεπτών.