Ο Idris Elba και ο Ken Block ετοιμάζουν αυτοκινητιστικό show

Σχετικά άρθρα

Ο ηθοποιός Idris Elba και ο Ken Block ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς ετοιμάζονται για ένα νέο, διαφορετικό -όπως δηλώνουν- αυτοκινητιστικό show, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το 2020.

Το όνομα αυτού, Elba vs. Block, και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα Quibi, η οποία επικεντρώνεται σε σύντομα βίντεο παρά σε μεγάλα επεισόδια. Σε κάθε επεισόδιο θα δούμε τους δύο να μάχονται μεταξύ σε διάφορες δοκιμασίες με αυτοκίνητα.

Το Elba vs. Block θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με την παραγωγή τους να γίνεται από το Workerbee TV και το Elba’s Green Door Pictures. Τα γυρίσματα του show γίνονται αυτές τις ημέρες στα Docklands του Λονδίνου και στην Ibiza της Ισπανίας.

Το όνομα της πλατφόρμα Quibi βγαίνει από τις λέξεις “quick bites,” και αυτή δεν είναι ακόμα “στον αέρα”. Οι δημιουργοί της την περιγράφουν ως κάτι cool που έρχεται από το Hollywood και τη Silicon Valley, θα έχει περιεχόμενο που θα σε καθηλώνει, σχεδιασμένο να ταιριάζει τέλεια σε κάθε στιγμή της ημέρας. Στα αυτιά μοτ αυτό ακούγεται σαν το Vine, το οποίο έκλεισε πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Quibi έχει ήδη αντλήσει κεφάλαια ύψους 1 δις δολαρίων, με το λανσάρισμα της εφαρμογής να έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020. Η μηναία συνδρομή θα είναι 4,99 δολάρια μηνιαίως και θα είναι διαθέσιμη μόνο για κινητά, ενώ τα videos θα είναι διάρκειας 7 με 10 λεπτών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...