O Nico Hulkenberg με ένα Renault Megane RS Trophy-R στους δρόμους του Μονακό

Σχετικά άρθρα

Πριν ακριβώς ένα μήνα, η Renault παρουσίασε το νέο Megane RS Trophy-R, το οποίο έγινε ο νέος “κυρίαρχος” στην πίστα του Nurburgring Nordschleife, καθώς σημείωσε ρεκόρ ταχύτερου γύρου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου με χρόνο 7:40.10, σπάζοντας το ρεκόρ του Honda Civic Type R που το 2017 είχε πετύχει χρόνο 7 λεπτά και 43,8 δευτ.

Λίγες ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου διεξήχθη ο φετινός αγώνας της F1 στους δρόμους του Μονακό, και εκεί η γαλλική εταιρία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του νέου Megane RS Trophy-R.

Παράλληλα, έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς να κάτσουν στο δεξί bucket του γαλλικού hothatch και να κάνουν μια γρήγορη βόλτα στην διαδρομή του αγώνα του Monte Carlo, με τα αυτοκίνητα να οδηγούνται από τους οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας της Renault Sport στην F1, δηλαδή τον Nico Hulkenberg και τον Daniel Ricciardo.

Διάβασε ακόμα

Το Renault Megane RS Trophy-R πέτυχε νέο ρεκόρ στο Nurburgring

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...