H Audi νικήτρια στον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Audi ήταν αυτή που πανηγύρισε την νίκη στον φετινό 24-ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring με τους Pierre Kaffer, Frank Stippler, Frederic Vervisch και Dries Vanthoor να οδηγούν το Audi R8 LMS για 157 γύρους, κάνοντας 20 πιτ στοπ, κλέβοντας στο τέλος την νίκη από το πλήρωμα (Earl Bamber, Michael Christensen, Kevin Estre και Laurens Vanthoor) της Porsche 911 GT3 R της Manthey Racing.

Αυτό τιμωρήθηκε με ποινή 5 λεπτών και 32 δευτερολέπτων για ταχύτητα διέλευσης σε περιοχή διπλής κίτρινης σημαίας, ποινή που κόστισε την νίκη, μιας και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προηγούνταν στον αγώνα για περισσότερες από 17 ώρες (105 γύρους).

Αυτή είναι η πέμπτη νίκη της Audi στον συγκεκριμένο 24ωρο αγώνα αντοχής. Το βάθρο συμπληρώθηκε από τους Maxi Buhk, Hubert Haupt, Thomas Jager και Luca Stolz με Mercedes-AMG GT3.

Διάβασε επίσης

Αυτή είναι η προσπέραση του αιώνα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...