Η Jaguar επιβεβαίωσε την J-Pace, την ηλεκτρική XJ και δύο μικρά crossover

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar έκανε γνωστό πως έδειξε την J-Pace και την ηλεκτρική XJ στους κριτές του WCOTY. Οι κριτές βρέθηκαν προσκεκλημένοι της εταιρίας στο σχεδιαστικό της κέντρο στο Coventry και η Jaguar αποφάσισε να τους δείξει το πως θα μοιάζει το μεγάλο της SUV, αλλά και η νέα ηλεκτρική XJ.

H J-Pace θα τοποθετηθεί πάνω από την F-Pace και θα ανταγωνίζεται την BMW X5 και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Θα βασίζεται στην αλουμινένια MLA πλατφόρμα, την ίδια που θα χρησιμοποιεί και η επόμενη γενιά του Range Rover και κίνηση θα παίρνει από συμβατικούς κινητήρες, ενώ θα υπάρχει και ένας plug-in υβριδικός που θα συνδυάζει τον turbo εξακύλινδρο 3,0-λιτρο κινητήρα στον μπροστά άξονα και έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω, ο οποίος θα προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 80 χλμ.

Τέλος η εταιρία επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει και δύο μικρά crossover που θα τοποθετηθούν κάτω από την E-Pace και ενδεχομένως θα ονομάζονται A-Pace και B-Pace.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...