Η Aston Martin αφού ετοίμασε την πρώτη DB4 GT Zagato Continuation τον περασμένο Ιούνιο, σήμερα ξεκίνησε την παραγωγή και των υπόλοιπων 18 αυτοκινήτων.

Η Aston Martin DB4 GT Zagato κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960, με το Continuation μοντέλο να ακολουθεί την ίδια συνταγή και θα διαθέτει ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο και αλουμινένια πάνελ.

Η Aston Martin τονίζει πως οι μηχανικοί της διασφαλίζουν πως το Continuation μοντέλο είναι πανομοιότυπο με το αυθεντικό και κίνηση παίρνει από έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 380 ίππων που συνδυάζεται με 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και μπλοκέ διαφορικό, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Η παραγωγή της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation γίνεται στο χέρι από τους ανθρώπους του τμήματος Heritage της βρετανικής εταιρίας στο Newport Pagnell του Buckinghamshire της Αγγλίας. Και τα 19 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν θα χρησιμοποιούν φύλλα αλουμινίου πάχους 1,2 χιλιοστών, που δημιουργήθηκαν με τεχνικές που ήταν κοινές πριν από περίπου έξι δεκαετίες.

Η DB4 GT Zagato Continuation πωλείται σετ με την DBS GT Zagato, με τα δύο αυτοκίνητα να κοστίζουν 6 εκατ. λίρες Αγγλίας (7 εκατ. ευρώ) χωρίς φόρους.