Alonso: Ο νέος σταθμός στην καριέρα μου θα είναι αρκετά δύσκολος

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ο Fernando Alonso έκανε κάποιες δοκιμές λίγο έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ με το αγωνιστικό Hilux της Toyota Gazoo Racing South Africa του Nassar Al-Attiyah, με το οποίο ο τελευταίος έτρεξε και κέρδισε στο φετινό Rally Dakar.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός αναζωπύρωσε τις φήμες ότι θα τρέξει στο Rally Dakar τον επόμενο Ιανουάριο, απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί ο Alonso να μην ξεκαθάρισε ότι θα συμμετάσχει στο Dakar ή σε κάποιο cross-country αγώνα, δήλωσε όμως ότι η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του θα είναι “αρκετά δύσκολη“, για να προσθέσει:

Αυτή θα με αναγκάσει να βγάλω το καλύτερο από τον εαυτό μου και να αφιερωθώ εντελώς σε αυτό για αρκετούς μήνες. Αν ήταν εύκολο, δεν θα ήταν διασκεδαστικό.

Τον Οκτώβριο διεξάγεται το Rally Morocco, το οποίο θεωρείται ως “προπόνηση” για το Dakar, το οποίο όπως ξέρεις φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Σαουδική Αραβία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο Heikki Kovalainen

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και του Super GT Heikki Kovalainen θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας...

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα του Lewis Hamilton

Μετά από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα X44 του Lewis Hamilton αποχωρεί από το πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μια φορά το πρωτάθλημα...
Autoblog.gr