Honda e. Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Η Honda έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Honda e, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα.

Ο σχεδιασμός του δεν διαφέρει από αυτόν του πρωτότυπου που είδαμε πριν μερικούς μήνες, με το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο να διαθέτει κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες.

Διάβασε επίσης

Honda e: Λεπτομέρειες για το εσωτερικό του

Το πισωκίνητο αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 136 και 154 άλογα με 315 Nm ροπής. Έχει μήκος 3.895 mm, πλάτος 1.750 mm, ύψος 1.495 mm, έχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50, χαμηλό κέντρο βάρους (περίπου 50 εκατοστά από το έδαφος) και Sport mode που προσφέρει γρηγορότερη επιτάχυνση. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η ανεξάρτητη McPherson Strut ανάρτηση προσφέρουν “εξαιρετικό χειρισμό και άνεση”, παρόμοια με αυτά αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 35,5 kWh και προσφέρεται αυτονομία έως και 220 χλμ ανά φόρτιση. Με χρήση ταχυφορτιστή, η μπαταρία φορτίζει στο 80% μέσα σε 30 λεπτά, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε περίπου 8 δευτερόλεπτα.

Διάβασε ακόμη

31.000 παραγγελίες για το Honda e σε λιγότερο από έναν μήνα

Η ιαπωνική εταιρία θέλει το 100% των Ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης μέχρι το 2025.

Η νέα φιλοδοξία επιταχύνει το στόχο που είχε τεθεί το 2017 για τον εξηλεκτρισμό των δύο τρίτων των πωλήσεών της μέχρι το 2025, και γίνεται πλέον πρώτη προτεραιότητα για την παγκόσμια μετάβαση της Honda στην ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του οράματός της για το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...