To VW ID Crozz concept μετονομάζεται σε ID.4, και έρχεται την άνοιξη

Σχετικά άρθρα

Ένα 24ώρο μετά την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου της ηλεκτρικής οικογένειας ID, η γερμανική εταιρία έχει σήμερα στο περίπτερο της στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο προ-παραγωγής του ηλεκτρικού SUV που ετοιμάζει.

Αυτό βασίζεται στο ID. Crozz concept που έδειξε η Volkswagen στην έκθεση της Φρανκφούρτης του 2017 και το όνομα του μοντέλου θα είναι ID.4.

Το ID.4 θα βασίζεται και αυτό στην MEB πλατφόρμα, με το SUV να είναι το δεύτερο από τα πέντε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που θα βγάλει στην αγορά η VW από το 2020.

Θα μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε ενήλικες στο εσωτερικό του και αναμένεται να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με την συνολική απόδοση να είναι κοντά στα 300 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...