Αυτό είναι το McLaren BC-03 “Sabre”, το νέο hypercar της βρετανικής εταιρίας

Σχετικά άρθρα

Το 2017 η McLaren είχε παρουσιάσει το Ultimate Vision GT για το Gran Turismo Sport και πέρυσι έγινε γνωστό πως θα κατασκευάσει πέντε Ultimate Vision GT παραγωγής, με όνομα BC-03. Σήμερα διέρρευσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, που δείχνουν το νέο βρετανικό hypercar που ενδέχεται να ονομαστεί τελικά Sabre.

Το μοντέλο έχει παρόμοιο αεροδυναμικό σώμα με αυτό του πρωτότυπου, κατασκευασμένο από carbon. Υπάρχει τεράστια πίσω αεροτομή, λεπτά LED φωτιστικά σώματα και πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Γενικά δείχνει σαν μια ακόμη πιο ακραία έκδοση της Senna και για την ώρα δεν γνωρίζουμε τι κινητήρα φορά.

Το πρωτότυπο εξοπλιζόταν με τον 4,0-λίτρων biturbo κινητήρα της 720S που συνδυαζόταν με δύο ηλεκτροκινητήρες που βρίσκονται στον μπροστά άξονα. Η απόδοση του συνόλου έφτανε τα 1.150 άλογα και τα 1.275 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr