Η Porsche σχεδιάζει διαστημόπλοιο για το Star Wars

Σχετικά άρθρα

Μια ιδιαίτερη συνεργασία ανακοίνωσε η Porsche, η οποία συμφώνησε με την Lucasfilm, προκειμένου να σχεδιάσει ένα διαστημόπλοιο και θα κάνει το ντεμπούτο του κατά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Star Wars με τίτλο “The Rise of Skywalker”, στις 20 του ερχόμενου Δεκέμβρη.

Η ομάδα σχεδιασμού της Porsche έχει κληθεί να δημιουργήσει ένα διαστημόπλοιο με το σχεδιαστικό DNA της μάρκας, με τον Michael Mauer, αντιπρόεδρος της Style Porsche να δηλώνει:

Παρόλο που δεν φαίνεται η Porsche και τα διαστημόπλοια των ταινιών να έχουν πολλά στοιχεία με την πρώτη ματιά, και οι δύο κόσμοι έχουν μια παρόμοια φιλοσοφία σχεδιασμού.

Η ανάπτυξη ενός διαστημοπλοίου με το DNA σχεδιασμού της Porsche είναι συναρπαστικό και δύσκολο. Η στενή συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού των ταινιών Star Wars μας εμπνέει και μας εντυπωσιάζει. Είμαι βέβαιος ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να αντλήσουν σημαντικά οφέλη από αυτή τη συνεργασία.

Όπως αναφέρει η Porsche, το νέο διαστημόπλοιο θα “έχει έναν μελλοντικό ρόλο στον γαλαξία των Star Wars”, με τον Doug Chiang, Αντιπρόεδρος και Executive Creative Director της Lucasfilm να αναφέρει:

Ενώνουμε δύο κόσμους με αυτό το project. Αυτή η συνεργασία υπόσχεται να δημιουργήσει ένα διαστημόπλοιο με πρωτοποριακό σχεδιασμό που θα συνδυάζει τα καλύτερα από τα δύο εμπορικά σήματα. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό νέο διαστημόπλοιο που αξίζει της Porsche και των ταινιών Star Wars.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...