Με 430 άλογα η Toyota Supra GT4

Σχετικά άρθρα

Η Toyota έδωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Supra GT4, της αγωνιστικής έκδοσης της νέας Supra, η οποία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Μάρτιο, με αρχική τιμή τις 175.000 ευρώ χωρίς τους φόρους κτλ.

Το αγωνιστικό είναι διαθέσιμο στον καθένα που θέλει να συμμετέχει με αυτό σε αγώνες των πρωταθλημάτων Super Taikyu Series της Ιαπωνίας, GT4 European Series και VLN Endurance Championship Nurburgring της Ευρώπης και Michelin Pilot Challenge Series των ΗΠΑ.

Η αγωνιστική Supra έχει αεροδυναμικό bodykit και έχει αναπτυχθεί από την Toyota Gazoo Racing. Φορά ζάντες 18″ της OZ με σλικ ελαστικά της Pirelli διαστάσεων 305/660-18 μπροστά / 305/660-18 πίσω. Στο εσωτερικό συναντάμε αγωνιστικό κάθισμα της OMP, roll-cage, ζώνες ασφαλείς έξι σημείων, πυροσβεστήρα και πολύ carbon.

Το αγωνιστικό διαθέτει αγωνιστικό ρεζερβουάρ, αγωνιστική τάπα και φορά τον 3,0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχει νέα ECU, φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες και δίσκους 390 mm μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες με δίσκους 355 mm πίσω, αγωνιστική ανάρτηση της KW με γόνατα McPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, ενώ εξοπλίζεται και με μπλοκέ διαφορικό.

Ο κινητήρας αποδίδει 430 άλογα με 650 Nm ροπής, φορά εξάτμιση της Akrapovic, με την Supra GT4 να διαθέτει αγωνιστικό traction control και ABS. Ζυγίζει 1.350 κιλά, 164 λιγότερα από την Supra παραγωγής, το βάρος της οποίας ανέρχεται στα 1.514 κιλά.

Οι αγοραστές της Toyota Supra GT4 μπορούν να εξοπλίσουν το νέο τους αγωνιστικό με κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, αισθητήρες διαδρομής της ανάρτησης, ένα πακέτο για αγώνες αντοχής, φωτιζόμενα εξωτερικά νούμερα και αυτόματο σύστημα ώστε ο οδηγός να πίνει νερό, με το πάτημα ενός κουμπιού πάνω στο τιμόνι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...