Η αγωνιστική Toyota GR Supra GT4 περνά στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάρτιο η Toyota παρουσίασε το Supra GT4 Concept και τώρα η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό πως η GT4 αγωνιστική έκδοση της νέας Supra περνά στη παραγωγή και είναι διαθέσιμη στον καθένα που θέλει να συμμετέχει με αυτό σε αγώνες από το 2020.

Το αγωνιστικό μπορεί να συμμετέχει στα πρωταθλήματα Super Taikyu Series της Ιαπωνίας, GT4 European Series και VLN Endurance Championship Nurburgring της Ευρώπης και Michelin Pilot Challenge Series των ΗΠΑ.

Η αγωνιστική Supra έχει αεροδυναμικό bodykit και έχει αναπτυχθεί από την Toyota Gazoo Racing. Φορά ζάντες διαστάσεων 18″ και στο εσωτερικό συναντάμε αγωνιστικό κάθισμα της OMP, roll-cage, πυροσβεστήρα και πολύ carbon.

Το αγωνιστικό διαθέτει αγωνιστικό ρεζερβουάρ, αγωνιστική τάπα και φορά τον 3,0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχει νέα ECU, φρένα της Brembo, αγωνιστική ανάρτηση με γόνατα McPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, ενώ εξοπλίζεται και με μπλοκέ διαφορικό.

Με ένα τέτοιο η Toyota συμμετείχε στον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση της κατηγορίας SP8T και στην 41η θέση της γενικής κατάταξης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...