Με V8 5,0-λίτρων 700+ ίππων το De Tomaso P72

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούλιο η De Tomaso παρουσίασε το πανέμορφο P72 που αντλεί έμπνευση από το P70 της δεκαετίας του 1960, με τον σχεδιασμό του να έχει ρετρό πινελιές.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 72 μονάδες και η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα πως το μοντέλο φορά έναν V8 5,0-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 700+ ίππων με 825 Nm ροπής, που στροφάρει έως τις 7.500 σ.α.λ και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει αναπτύξει η De Tomaso και διαθέτει έναν εντυπωσιακό -έργο τέχνης- επιλογέα ταχυτήτων.

Βασίζεται στο ίδιο carbon πλαίσιο που φορά το Apollo IE, με την De Tomaso να ανήκει πλέον στην Ideal Team Ventures, την ίδια που αναγέννησε και την Apollo Automobil. Η τιμή του De Tomaso P72 ξεκινά από τις 750.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...