Η Lister παρουσιάζει το SUV-E Concept, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Πρόκειται για μια βελτιωμένη Jaguar I-Pace που έχει νέο bodykit κατασκευασμένο από carbon, περισσότερη δύναμη και βελτιωμένο εσωτερικό.

Η εταιρία δεν ανακοινώνει πόσα άλογα αποδίδει επιπλέον το ηλεκτρικό I-Pace, αλλά λέει πως μέσω νέου προγράμματος έχει αυξηθεί τόσο η ιπποδύναμη όσο και η ροπή, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, όταν το εργοστασιακό μοντέλο κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Το bodykit αποτελείται από νέο μπροστινό προφυλακτήρα, splitter, νέο καπό, νέο πίσω προφυλακτήρα και αεροτομή, όλα κατασκευασμένα από carbon. Επίσης υπάρχουν φουσκωμένα φτερά και νέα γρίλια, ζάντες τιτανίου και carbon-κεραμικά φρένα, που βοηθούν ώστε το αυτοκίνητο να ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο (2.033 κιλά) από το εργοστασιακό I-Pace.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί χάρη στην πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και στο εσωτερικό συναντάμε Nappa δερμάτινες επενδύσεις που προσφέρονται σε 60 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις, ενώ προσφέρονται 200 διαθέσιμα χρώματα για τις ραφές.

Παρότι η εταιρία ονομάζει ως πρωτότυπο τη βελτιωμένη αυτή I-Pace, θα το περάσει στη παραγωγή με κόστος τις £125.000 (€145.000)