Μήνυση κατά της BMW για την υβριδική της τεχνολογία

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε πως η Paice έχει μηνύσει κάποια αυτοκινητοβιομηχανία σχετικά με την υβριδική τεχνολογία. Το 2015 μήνυσε την Hyundai και την Kia, με τις εταιρίες να τα βρίσκουν εξωδικαστικά. Το 2016 η Paice, μια εταιρία που λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και έχει στην κατοχή της 29 πατέντες στον τομέα της υβριδικής τεχνολογίας, μήνυσε και την Volkswagen, κατηγορώντας την για παράνομη χρήση πατεντών που της ανήκουν.

Τώρα η εταιρία με έδρα την Βαλτιμόρη του Μέριλαντ των ΗΠΑ, προχώρησε σε μήνυση κατά της BMW, υποστηρίζοντας πως 8 υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της BMW και της Mini, ανάμεσά τους τα BMW 330e iPerformance, BMW 530e iPerformance, BMW 750e xDrive iPerformance, BMW i8 Roadster και Mini Countryman PHEV, διαθέτουν τεχνολογίες της που η BMW τις χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά της.

Η Paice αναφέρει πως μοιράστηκε “καλή τη πίστει “την υβριδική της τεχνολογία με την BMW, αλλά η γερμανική εταιρία, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια εμπορική συμφωνία μαζί της, έμαθε από την τεχνολογία της Paice και την χρησιμοποίησε στα plug-in και στα υβριδικά της μοντέλα.

BMW και Paice ξεκίνησαν να συνεργάζονται από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, με την Paice να έχει μηνύσει επίσης τόσο την Toyota, όσο και την Ford, υποστηρίζοντας πως και αυτές χρησιμοποίησαν παρανόμως τεχνολογίες της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...