Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του Seat el-Born

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάρτιο, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, η Seat είχε παρουσιάσει το el-Born concept και σήμερα, μέσω ενός επίσημου video της ισπανικής εταιρίας, διέρρευσε φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του αυτοκινήτου.

Η φωτογραφία βρίσκεται στο μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και η παρουσίασή του μοντέλου αναμένεται εντός του 2020.

Το μοντέλο παραγωγής διαθέτει πιο συμβατικά φωτιστικά σώματα, έχει διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα και άλλες ζάντες. Το μοντέλο ουσιαστικά είναι το Volkswagen ID.3 με τα σήματα της Seat, με τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα να βασίζονται στην MEB πλατφόρμα του VW Group.

Η λογική λέει πως το el-Born θα προσφέρεται με τις ίδιες μπαταρίες και τους ίδιους ηλεκτροκινητήρες που συναντάμε στο ID.3. Έτσι θα υπάρχει μια μπαταρία 45 kWh, που θα του χαρίζει αυτονομία 330 χλμ, μια μπαταρία 58 kWh με αυτονομία 420 χλμ και μια μπαταρία 77 kWh με αυτονομία 550 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, στον κύκλο WLTP. Το μοντέλο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 150 και 204 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα