Η Τροχαία έκοψε 357 κλήσεις σε δυο βράδια για κόντρες στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

Η Τροχαία Αττικής πραγματοποίησε εξορμήσεις τις βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής (12 και 13 Δεκεμβρίου) για την αντιμετώπιση και την πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων και σε 645 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, βεβαίωσε 357 παραβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, οι έλεγχοι έγιναν κατά μήκος της Λ. Συγγρού (Φιξ), της Λ. Βουλιαγμένης (γέφυρα Αλεξιουπόλεως) και της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου ( RIBAS , Δέλτα Βάρκιζας, ύψος Λ. Καλυβίων).

Εκ των παραβάσεων, οι 171 αφορούσαν για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, οι 63 για πρόκληση υπερβολικών θορύβων (ηχομέτρηση), οι 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), οι 21 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, οι 3 για επικίνδυνους ελιγμούς, οι 4 για μη χρήση ζωνών ασφαλείας, οι 2 για ανασφάλιστα οχήματα, οι 11 για στέρηση άδειας οδήγησης και οι 39 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 76 άδειες ικανότητας οδήγησης, 80 άδειες κυκλοφορίας και 81 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 11 δίκυκλες μοτοσικλέτες. Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...