Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του νέου Caddy, που θα παρουσιαστεί επίσημα στον ερχόμενο Φεβρουάριο και θα είναι διαθέσιμο τόσο ως επιβατικό, όσο και ως επαγγελματικό.

Το αυτοκίνητο διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, μικρή γρίλια, χρωμιομένα στοιχεία και σπορ προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα. Το μοντέλο θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB πλατφόρμα και θα εφοδιάζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρεται και σε υβριδικές εκδόσεις.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Arno Antlitz, FCO της Volkwagen, δήλωσε πως οι πωλήσεις των Golf SportsVan, Touran και Sharan μειώνονται συνεχώς και έτσι η εταιρία θα καταργήσει το ένα από τα τρία. Οι αγοραστές της γερμανικής εταιρίας στρέφονται πλέον στην αγορά SUVs και crossovers μοντέλων, με τις πωλήσεις τους να παρουσιάζουν αύξηση μήνα με τον μήνα.

Παράλληλα η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα και μια teaser φωτογραφία από ένα μικρό ID μοντέλο, που θα τοποθετηθεί κάτω από το ID.3 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020. Αναμένεται να έχει αυτονομία μεταξύ 200 και 240 χλμ, με το μήκος του να ανέρχεται κοντά στα 3,8 μέτρα.