Η Russell Built Fabrication (RBF) έχει ολοκληρώσει την μετατροπή μιας 911 (γενιάς 964) σε ένα όχημα που μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο πολλές, με το νέο σώμα να αυξάνει το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 35,5 εκατοστά, ενώ η εταιρία έχει μεγαλώσει το μεταξόνιο κατά σχεδόν 7,5 εκατοστά, επιτρέποντας έτσι “σε ένα πιο ισορροπημένο κέντρο βέρους και σε αυξημένη σταθερότητα”.

Υπάρχουν νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αυξάνουν κατά πολύ την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, παχύτερες αντιστρεπτικές, εκτός δρόμου ελαστικά, με όλο το σώμα να είναι κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά, κάτι που συνέβαλε στη μείωση του βάρος κατά 180 κιλά (1.270 στο σύνολο).

Μηχανικά φορά έναν 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 365 ίππων με 420 Nm ροπής, με την εταιρία να προσφέρει το αυτοκίνητο τόσο ως πισωκίνητο, όσο και ως τετρακίνητο.

Στο εσωτερικό υπάρχει roll cage, bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας έξι σημείων, ψηφιακός πίνακας οργάνων, δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, διακόπτες ρύθμισης του διαφορικού, των φρένων και Sparco τιμόνι. Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε, αλλά σίγουρα θα είναι μεγάλη.