Η Hummer επιστρέφει με ηλεκτρικά SUVs και pickups

Σχετικά άρθρα

Εδώ και καιρό διαβάζουμε φήμες πως η GM θα επαναφέρει την Hummer, η οποία θα πουλά ωστόσο αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Σύμφωνα με το The Wall Street Journal η GM θα ανακοινώσει την αναβίωση της Hummer στο φετινό Super Bowl, που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, όπου θα προβάλει μια σχετική διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο αστέρας του NBA, LeBron James.

Σύμφωνα με τις φήμες, το όνομα Hummer θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στο ηλεκτρικό pickup μοντέλο της GMC, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και ηλεκτρικά SUV που θα ονομάζονται Hummer. Η παραγωγή τους θα γίνεται στο εργοστάσιο Detroit-Hamtramck της GM, στο οποίο η εταιρία θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια, προκειμένου να μπορεί να κατασκευάζει ηλεκτρικά pickups, ηλεκτρικά βανάκια και μπαταρίες.

Το ηλεκτρικό Hummer by GMC θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2021 και θα κοστίζει κοντά στις 90.000 δολάρια, με μια γρήγορη έκδοση του να ακολουθεί το 2022, ενώ το ηλεκτρικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...