Στην έκθεση αυτοκινήτου που έγινε στην προηγούμενη εβδομάδα στην Σιγκαπούρη, στο περίπτερο της Subaru υπήρχε μια ειδική έκδοση του Forester, η οποία ονομάστηκε Forester Ultimate Customized Kit Special, που αν κάποιος ενώσει τα αρχικά των λέξεων τότε παράγεται η λέξη F.U.C.K.S.. Όπως καταλαβαίνεις αυτό έγινε viral παγκοσμίως, καθώς είναι πολύ παράξενο και -ίσως- προσβλητικό.

Η Subaru Αμερικής, όμως, έκανε γνωστό ότι η έκδοση δημιουργήθηκε από έναν αντιπρόσωπο/διανομέα της στην Ασιατική χώρα και όχι από την ίδια την εταιρίας. Μάλιστα, θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, έστειλε στους dealers της στις Η.Π.Α. την παρακάτω επιστολή:

Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να χτίσουμε μια ισχυρή εικόνα για αυτήν την εταιρεία και η ονομασία αυτού του οχήματος επ’ουδενί δεν αντανακλά τις αξίες και τα πρότυπα που τηρούμε.

Επιπλέον, θα κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε την ακεραιότητα της μάρκας μας. Αυτό το όχημα δημιουργήθηκε από τον τοπικό διανομέα για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σιγκαπούρης και είναι αυτονόητο ότι το αυτοκίνητο δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Μάλιστα το αυτοκίνητο αποσύρθηκε από το περίπτερο του dealer στην έκθεση.