Leclerc: Μαθαίνω πολλά από τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Ο Charles Leclerc και ο Sebastian Vettel είχαν πέρυσι μια ιδιαίτερη σεζόν, με πολλά “highlights”, με αποκορύφωμα την επαφή που είχαν στο GP της Βραζιλίας. Η εξαιρετική πορεία του νεαρού Μονεγάσκου οδήγησε την Ferrari στην απόφαση να μην έχει φέτος 1ο και 2ο οδηγό, με τον Leclerc, σε πρόσφατη συνέντευξή του να δηλώνει πως από την περσινή σεζόν έμαθε πολλά από τον Vettel.

Έχω μάθει πολλά από τον Seb, πραγματικά πάρα πολλά. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης είναι πολύ καλός άνθρωπος. Συνεργαζόμαστε καλά μαζί. Προφανώς και είχαμε τις στιγμές στην πίστα, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα ξανασυμβούν περιστατικά σαν και αυτό που συνέβη στη Βραζιλία. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να συνεργαστούμε και να προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τη συνεργασία αυτή με τον σωστό τρόπο.

είπε ο Leclerc προσθέτοντας:

O Seb κοιτάζει πολύ τις λεπτομέρειες, λέει πράγματα στους μηχανικούς που δεν θα πίστευα πως θα τους βοηθούσαν. Τους μεταφέρει τα πάντα. Μερικές φορές κάθομαι για ώρα ακούγοντας τι έχει να πει για ένα συγκεκριμένο session. Αυτό είναι πολύ, πολύ ενδιαφέρον.

Για την φετινή σεζόν είπε:

Νομίζω πως το 2020 θα είναι ένα πολύ σημαντικό έτος, μιας και οι ομάδες θα επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια λόγω του budget cap που έρχεται το 2021. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατός πιο έτοιμος για το 2021 καθώς νομίζω πως θα είναι μια μεγάλη χρονιά. Ελπίζουμε να δουλέψουμε σωστά με την ομάδα και να φτιάξουμε το σωστό μονοθέσιο προκειμένου να μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα